Πάτρα: Ένταση και ξύλο σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου

Ένταση και ξύλο είχε αγώνας γυναικείου ποδοσφαίρου στην Πάτρα, ο οποίος μάλιστα δεν ξεκίνησε ποτέ!

Σύμφωνα με το pelop.gr, το «εκρηκτικό» σκηνικό συνέβη στο παιχνίδι Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων – Εθνικός Καλαμάτας, που ήταν προγραμματισμένος στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων

Οι ομάδες φτάνουν κανονικά στο γήπεδο, όμως προκύπτει ένα θέμα. Οι φιλοξενούμενες έχουν φέρει μόνο μία στολή μαζί τους, η οποία έχει τα ίδια χρώματα μ’ αυτή του Ατρομήτου και δεν έχουν και δεύτερη όπως προβλέπεται.

Μετά από πολλές εντάσεις, ανταλλαγή «γαλλικών», ειδικά από τους ανθρώπους του Εθνικού Καλαμάτας που είχαν έρθει ήδη «φτιαγμένοι» για φασαρία, ο διαιτητής αποφασίζει να κλείσει το φύλλο αγώνα αναφέροντας το συμβάν με αποτέλεσμα την αναβολή του παιχνιδιού.

Τα κορίτσια του Εθνικού ετοιμάζονται να βγουν από τα αποδυτήρια και να κατευθυνθούν στο πούλμαν για να επιστρέψουν στη βάση τους και τα κορίτσια του Ατρομήτου ξαναμπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν ένα εσωτερικό «διπλό». Πάλι ένταση εκατέρωθεν και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Κάποιος φωνάζει από την κερκίδα «πάρτε το περιπολικό γιατί αυτοί έχουν άγριες διαθέσεις».

Εκείνη τη στιγμή, ο προπονητής του Ατρομήτου Ζαρουχλεΐκων, Δημήτρης Σουγλέρης, βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και βλέπει ένα άτομο από την αντίπαλη ομάδα να τον πλησιάζει και να λέει σε έντονο ύφος κάτι ακατάληπτα λόγια. Με τα πολλά τον βγάζουν έξω, αλλά λίγο μετά αυτός παίρνει την απόφαση να ξαναμπεί!

«Μου έδωσε μια δυνατή γροθιά»

«Όπως ήμουν στον αγωνιστικό χώρο και είχα πληκτρολογήσει στο κινητό μου το νούμερο για να καλέσω την αστυνομία, βλέπω κάποιον να έρχεται προς το μέρος. Χωρίς να προλάβω καν να αντιδράσω, μου έδωσε μια δυνατή γροθιά και ξάπλωσα κάτω. Μετά είδα ότι είχε και μια αλυσίδα στα δάχτυλά του. Με πήρε στο πλαϊνό μέρος δίπλα από το μάτι. Έπεσα κάτω ζαλισμένος και πονούσα πολύ», δήλωσε στην «Π» ο γενικός αρχηγός του Ατρομήτου, Παναγιώτης Μερτής που δέχθηκε την επίθεση.

Το άτομο που γρονθοκόπησε τον Παναγιώτη Μερτή ήταν – όπως αποκαλύφθηκε αργότερα – αδελφός αθλήτριας της φιλοξενούμενης ομάδας και εκείνη τη στιγμή έμοιαζε να βρίσκεται εκτός εαυτού, χωρίς όμως να συντρέχει κάποιος λόγος.

«Μετά το περιστατικό μπήκαν και κάποιοι άλλοι για να τον βγάλουν έξω, καλέσαμε στην αστυνομία και το ασθενοφόρο, όμως δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο. Είχα βάλει λίγο πάγο και είχε ξεπρηστεί κάπως το τραύμα», λέει ο Μερτής.
Ο ίδιος προτίμησε να μην καταθέσει μήνυση και εξηγεί το γιατί: «Είχα αποφασίσει να καταθέσω μήνυση, αλλά μόλις είδα τον πατέρα του να κλαίει και να είναι διαλυμένος ψυχολογικά, το μετάνιωσα. Πήγε βέβαια στο τμήμα, όμως τον άφησαν ελεύθερο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παιχνίδι του α’ γύρου υπήρχε ένταση από την πλευρά του Εθνικού Καλαμάτα με ύβρεις και ειρωνείες, αλλά δεν είχαμε φτάσει τότε σε ακραίες καταστάσεις.

Σχετικά